Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Friday, January 22, 2010

untuk julung kali nye..ye ye je..

haha..esok..aku balik umah...
miss my family...my mom, my dad, my anak2 buah...
actually balik ni pn sbb keje wus (keusahawanan) aku yg x hbs2 lagi nie..
so aku balik nk g amik brg dr supplier yg aku dt kt area2 umah aku...yahooo!!!
senang skit la keje coz supplier tu syarikat family mmbr sek ren aku yg aku jmpe kt FACEBOOK..thx facebook..

expo akan diadakan 23-24 feb 2010..
gle lmbt...
tp brg dh bley start jual la...
syarikat aku akan jual brgn craft dr inani craft & design...plus selendang...n kaktus if ade laaa
bla3...

yg terbaek dar aku actually pasal blog aku ni..
makin hari dh makin meriah full of colors..yo la tu kn..
xpe la..yg pntg..aku discover by my own..ok!!!

so aku ade link kn blog2 frenz n celeb yg aku baru terbuke n tertarik lak nk letak kt blog aku..
best2 la crite dorg...
aku ske bc blog org...penuh dgr suke duka...dats life all about...

2 comments:

Baihaqi said...

woo. inanicraft eh?
kalau aku kat malaysia . ak teringin gak join. hehe.

goodluck :)

terbaek dari aku!!!!! said...

ha a..bru sem ni jmpe fb amir ariffin...
so tgk2 ade inani craft..
utk projek keusahawann aku, amik je laa inani craft..mmbr2 nye pasal, dpt la diskaun skit...hehe

thnx bro!!