Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Sunday, August 8, 2010

dlm pikiran

since aku ade blog nie...
byk gk info yg aku bce dari blog org laen...
every blog yg aku walk2 tu...mcm2 hal ade...
mcm2 kreativiti nk tarik org utk tgk blog diorg...
ade yg cm diary, ade yg tmpt download lagu n lirik, photoshop, blogshop, kartun...mcm2 la...
semua TERBAEK...
so mmbr aku ni, ade la bg cdgn skit...
dh nme nye LELAKI...so ape lagi pndgn dorg...
yg BIRU itu jd pilihan...
weyh...sorry der, blog aku ni "U" ok...bkn "18SX"...
haha...
tp aku rase nk bg 1 WORLD tgk...
kne la write in ENGLISH..kn3...
blogger2 ni cnfrm expert BI la...
tp..prob nye..ENGLISH aku tu...
sekadar dipinggiran je [ttbe francissa peter da]
yg ADO!...tp cm nk try je...
xpe, my next post will be in ENGLISH [meriah uollss..haha]....ok??
I'll try my best...
wish me luck...haha
eleh, FACEBOOK in english gk, nk wat BLOG mule2 tu english gk, HANDPHONE MAHAL tu pn in english gk...bley je kn...pahe je...
haha..
kalo ttbe in MALAY gk..petande aku xmampu laaa ye...
chaiyok2!!!

5 comments:

ijad said...

selamat ber blog..

MadToadDoughLogy said...

i love when u want to write in english!~
like mine....bila aku tulis dlm bhs malayu, itu hanya utk marah je hahhaahahah

miss faten said...

yeay selamat berblogging :)
kejap. tidak salah guna BI rojak pun at least you are trying to improve yourself. pedulikanlah apa cakap orang, tapi lebih elok, kita mintak tunjuk ajar orang yang lebih arif dari kita =))


oh ya, sekali selamat berblogging.

btw nama kamu sama dengan nama ustad saya :P
miahahaha XDXD

Aidil Salleh said...

i'll try my best...wish me luck...

BalqisShafiqa said...

blog i bm sepenuhnya.
harap sudi2 berkenalan smbil blogging ni. :D