Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Saturday, October 30, 2010

mode : final

salam
ok...ni entry last b4 final
yeee kooott..
haha...
ok..

xde mende nk gtau...
study week dh start...
n this is the tyme utk aku berkerja keras...
usaha gigih...
pulun...
study grup...
we still have tyme...

tu je...

sorry wat semua shabat
aku mmg xbley jadi kawan yg baek...
tp aku ade korg yg mmg kawan TERBAEK...
aku mmg xbley jadi rummate yg baek...
tp aku ade ko ko n ko yg ajar aku utk jadi TERBAEK...
aku mmg xbley jadi anak yg baek...
tp aku akan wat yg TERBAEK utk mak n ayah yg TERBAEK...
aku mmg x bley jadi adik2 or abang yg baek...
tp atleast aku perlukan korg utk tolong aku jdi TERBAEK...
aku mmg xreti nk jadi blogger TERBAEK...
atleast korg dtg blog aku, doakan aku, korg mmg TERBAEK...
aku xbley jadi peneman yg baek...
tapi aku perlu kamu utk aku jadi TERBAEK seBAEK kamu...

mintak maaf...mintak restu...

last 2 entry aku byk org komen bg semngt...
thnx alot...i appreciate it..
semangt korg utk aku jadi TERBAEK terpaku kt hati dah...
huhu...
ok...penat

bermula laa episod study week...

so

GOOD LUCK!!!
TO ALL OF U...MY FRENS!

off till 22 nov
[kalo tgn xgatal nk hapdet laa ye]

last sem aim aku 3.5 n above dh tercapai...syukur...so sem ni nk aim tggi lagi...hope dpt laa kn...

11 comments:

aYaz said...

selamat berjaya..
gambatte ne...!
^.^

chairooL ruLez said...

gud luck dude...jangan lupe sludup notes dlm baju..hehehe..

adib zainal said...

awek usm sorg

tengkorakemas said...

semoga yg dihajatkan tercapai, banyakkan usaha dan doa,

salam perkenalan drpd aku :)

Olistica said...

gud luck..:)

xerox_91 said...

All the best bro...:)

kakyong said...

gud luck dik.. fokus jgn tak fokus..

kakyong said...

gud luck dik.. fokus jgn tak fokus..

mush said...

selamat meng exam...

ehh...jOm ikut mush mengOmel..
ngOmel, ngumpat & mengata

Faisal FA said...

Esok last paper saya.yahooo

ieyza said...

dik...semoga berjaya yer..akk suka tgk kalau sumer student cam awak nie...akk pun dulu tak dpt sampai cam gitu....akk doakan semoga awk berjaya yerrr