Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Wednesday, December 8, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan

salam

wah...masuk je bloglarian, banyak gila benda2 baru boleh tengok...macam2 story boleh baca..macam2 update boleh tahu...dan..jeng3...
aku ternampak BLOG PILIHAN MALAYSIA


haruslah nak join kan...
untuk kategori
bukan senang punya tugas ni...

ok...sedikit sebanyak tentang blog aku ni ha : TERBAEK DARI AKU !!!

aku start blogging pada tahun baru 2010...
so, first entry aku adalah bertarikh 2 JANUARI 2010...awal pagi tau...


blog ni aku buat suka2 je, sebab baca blog2 member n blogger2 lain, macam mantap je...dan ada juga yang mampu dapat pendapatan sampingan daripada berblog ni ha...so, dunia teknologi yang kian canggih ni harus laa aku kejar ye...hehe....lagipun, aku kan suka muzik, ada gak laa aku share muzik2 uantuk tatapan semua...just for sharing...coz, sharing is sexy youw!

p/s : kalau ada sesiapa yang merasakan blog aku ni memang blog pilihan, apa lagi?
pilihlah aku jadi pacarmu...hehe...can?