Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Sunday, December 5, 2010

try tengok jari korang..laju ke tidak!

salam

10-fast-finger
macam2 bahasa korang bley try..
kalo korg mahu laa kn...
aku ni setakat BM pun xlepas2 lagi..wat BI lagi laa..nan ado!..
haha

aku baru je try benda alah ni...
wah tetibe dah terasa aku taip cam lain macam je laju nye...
try la weyh...

jap aku show off result aku...
confirm x sehebat korang kn...
ni aku amik dari blog senior sekolah aku dulu...
blog TENANG SUDEY namenye...orangnye hebat woo...
aku ni lembab skit...xpe laa kn...atleast aku try kn...
jeng3
.............................................................................................

Kamu mencapai 207 markah, jadi kamu berada di posisi 490 dari 3328 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 280 aksara seminit
you mendapat 41 perkataan betul dan
kamu mendapat 2 perkataan salah

41 perkataan
Speed test

4 comments:

shinoda said...

hebat kot..nak berguru dengan guru terbaek ni bole??hihi

NORFA'EIZEN said...

anda di tag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shinoda said...

hamek!!kena tag!!

Shinu said...

tgn x laju.. segan nak post benda alah ni.. wahahah