Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Sunday, January 9, 2011

MUHAMMAD AQIL....registered!

salam

fuhh!!!
selesai sudah tugasan sebagai abg utk memilih nama adik
haha...tugas berat ni...
ye la, skg ni, nama macam2 wujud...macam2 yg best2 kan...
but aku prefer yg ade maksud yg TERBAEK utk harapan family aku ni...
so, aku dah fikir ngn family aku
nama yg senang nk sebut...
walaupun nama ni dah bersepah2 kt keliling umah aku...
tp nk wat camne kan...
coz aku prefer maksudnye yg TERBAEK

MUHAMMAD AQIL BIN MOHD SALLEH



Muhammad : TERPUJI
Aqil : YG BAIK BUDI, BIJAKSANA, BOLEH DIPERCAYAI, PINTAR

haaa...itulah die....
setelah pelbagai macam senarai pendek...

thank u so much...pada sesape yg bg idea2 bernas...
korg mmg TERBAEK...
name2 tu mmg sedap
tp terpakse mengambil kire kriteria parents aku...
make sure senang disebut dan hanya 1 nama selepas Muhammad...

xpe2, aku pun blom kahwin...mne tau cdgn bernas korg tu aku ambik utk jadikan nama anak aku ke kan...
haaa....or, ade blogger2 yg ternampak cdgan nama korg kan...
hehe....
TQ!!!

Aqil, baru lepas kuar hospital sebab kekuningan...nurse tu ckp, still ade, tp dh kurg skit...
so, doakan semuanya selamat...thanx!

p/s : insyaAllah, akan jadi lebih TERBAEK dari aku....amiin...

2 comments:

ijat said...

wahh..akhir dpat jugak aku tegok gmba aidil tym kecik2..
haha

~eZmALiZa~ said...

AQIL! not bad! oke jugak...semoge cepat membesar adik AQIL... :)

hidung dye mesti mancung bile da besar nt.....