Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Thursday, February 24, 2011

lunaskan hutang anda!

salam

pergh...dah lame rasenye aku x dp update pape kan
serisuly sgt bz..almaklumlah..demi rakyat jelata...saya terpaksa korbankan blog ni...
sedih!
ok, so, THERMOTERAPI dah siap, boleh la lunaskan hutang

aaku telah ditag oleh blogger terhebat, senior aku ni.woo...ipai...
blog informatif, dan wajib aku terjah ble die ade entry baru...
so, hutang tag die ni, aku lunaskan dulu laa...
ye la, die dh 4th yr, pastu dh nk kuar usm...
ape kaitan ngn hutang tag kan? hmmm

ok..aku bersiap!

Apa benda penting dalam hidup korang? 
benda penting dalam hidup aku ape ek? hmm...kalo mmg BENDA la kan..aku mmg mementingkan jam..tp aku xde jam..so kire W910i aku ni kire terpenting setakat ni la...jam, kalkulator, note, alarm, mp3, semua ade kan...yg penting...boleh rapatkan yg jauh2...i like...

Benda terakhir yang korang beli gune duit korang?
oh, nasi lemak RM1.20 kt tepi tangga tu...pergh...ade ayam n telur...sedap woo...utk dinner td..

Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
aku mmg akan buat kt umah aku koot...walaupun rumah x se gah mane, tp kejiranan yg TERBAEK tu yg mmbuatkan kenduri kawen kt kwsn umah aku sgt laa meriah...ade rewang2, karaoke, siram2 air....
tema? setakat yg ade kt kapla otak, aku suke kaler hitam...either hitam putih or hitam merah...coz, nmpak elegent skit la kan...poyo je...

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
 cinta tu subjektif..ye mmg aku sedang bercinta...dgn Yg Esa, dengan Keluarga aku...haha..skema nye...
tp kalo berpacaran, hmm...belum...kan3


Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
kalo boleh yg pertama tu nk jadikan yg terakhir kan...mean, smpai ke akhir hayat la, tp kite berserah kepada ketentuan...kite merancang, tuhan menentukan...wah...ayat...


Novel/buku/majalah terakhir dibeli?
novel xde...majalah xde...buku yg terakhir adalah buku THERMODYNAMIC...haha..hambek ko...

Apakah nama penuh korang?
 Mohd Aidil bin Mohd Salleh...perlu ke soklan ni, eleh, bukan ko nk hntr hadiah kt aku ke ape kan...hehe


Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra? 
emak

Namakan orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang?
spe, entah la..bini aku laa kot..spe kah gerangan nye..


Adakah korang basuh baju korang sendiri?
Tak...mesin yg basuhkan...kalo kecemasan je aku basuh, tu pon sehelai dua je...tp dulu kt sekolah mmg kne basuh sendri, coz kt sek xde mesin basuh....


Di manakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
 Australia...sejak sekolah aku dah aim negara ni...UK 2nd ek..

Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
  1. naufal senior TERBAEK pernah aku jumpe, pergh..
  2. sgt peramah dan mesra rakyat..
  3. sentiasa bermotivasikan org...uh, mmg nice....
Lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
 sayang? bende? W910i, Acer, Wallet (semua dalamnye)...ape lagi..Hard disk, boleh?...spec mata koot...

Lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
buat masa ni, The Ballad of Mona Lisa by Panic! At The Disco

Lima rakan Blogger yang korang nak tag:

ala, dorg2 ni semua bz..ni just syarat je..hehe...kalo boleh buat la..
  1. Isa Aiman
  2. Shinoda 
  3. Shinu aka Hikari
  4. Athirah 
  5. Nurul
p/s : aku sgt bz skg ni, tp ade bnde yg aku nk sgt share..xde mase nk taip...ok..tggu je aa..kalo aku igt lagi nnt...ok..
nyte awak...take care~

3 comments:

Miss EZ said...

waa..terbaik la..aq nk amik ko pnye skln gk la..haha..blh3 kn..

Aidil Salleh said...

hambek laa miss EZ oii...cheq x marah kt hang pun...hehe...gud luck laa jawab eh..

hasrul hassan said...

Salam .. uhh teringat lak ada hutang kat satu kedai makan ni .. aiyak tak bayar2 lagi .. kes silap kira!