Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Monday, August 8, 2011

senangnya dalam hati

salam ramadhan.

syukur alhamdulillah...
dah 7 hari kite puase...
hope kekuatan dapat diteruskan...inshaAllah...sme2 kite ye...

hari ni hari yg best...
walaupun penat, tp rase berbaloi...
sbb hari ni aku dapat pecah record aku sendiri...
haha, kecoh skit...
sebagai promoter aka sales assistant kt kedai baju ni kan..
utk sorg serve customer mencecah riban mmg payah kan...sbb sales sehari pon blom tntu cecah riban kan...
hari ni aku berjaya serve customer yg sgt ramai tu...dan personal sales yg aku wat RM 1175.00..
byk kan...sedangkan staff2 laen, semua RM500 kebawah...
hari ni kan ahad...so, 2 org masuk noon, aku ngn mmbr aku sorg ni...2 morning...1 full...yg full tu ade hal skit, so die balik tyme tghhari...2 org balik petang...so tggl lah 2 org jage malam kann...
mmg ramai gile org aku serve...lepas sorg2...sorg...
setiap sorg blinye byk2...aku gumbira yooo....
bukan salah aku, atau bukan aku tamak sgt smpi akunye sales byk sorg2...cume dh rezeki aku, tyme aku serve je org tu bli byk2...haaa...
lagipun aku suke 'tarik' customer...org tu dh nk kuar je...macam2 yg murah2 aku offer...last2 die bli...ngeh3..
one of my best day of working as jurujual!!!



yang lebih menggumbirakan hati...yang mmbuatkan senangnya hati aku ni..
gaji utk bulan 7 dah dapat dah......walaaweyhhh....
NK SHOPPING RAYE!!!!!!!

taaaaaaappppppppiiiiiii.....

hp W910i yg telah berusia 2thn lebih tu...screennye rosak LAGI! arghhh...
nk raye ni ade je die mntak baru...
nk tukar baru, tp duit gaji nk bli baju raye lak....haishhhh....
cmne ha? kan ku pastikan ku dapat tukar jugak...HAHA



p/s : riang hati ku badan bertuah!!!

5 comments:

NURI said...

wah2..ko dah keje bape bulan ek?
2 bulan lebih kan? nnt 3 bulan la kan total? bgs2..hehe...pasni beli xpyh beli sony dah. beli hp lain plak. hhehe.."a" pe cer?

CikKaikazie said...

wahhh kaya kaya!hp pun tau erti raya kan?

POSH76 said...

blogwalking

me suya said...

waaa
seronok.. seronokkan bila kita buat sumthing yg membuahkan hasil dan hasil tu untuk kita sendiri.. yeay~ alhamdulillah

Aidil Salleh said...

nuri: yup...smpai malam raya, cukup laa 3 bulan aku keje...mmg xplan nk bli sony pon..

kaikazie : tu laa pasal..hp pon sibuk je nk baru gak...haishhhh..masak laaa...

posh: sila2...

suya : btol3...terase berbaloi usaha...daripada duk umah xwat ape2 bukan ade hasil pon...alhamdulillah...