Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Friday, December 9, 2011

lalalalat

salam jumaat.

sekalian alam yg singgah sebentar di blog ku ini...
serba sedikit yg ada harus tau pabila anda berda di USM transkrian ini adalah satu..penyesuaian!

ye, anda kena sesuaikan diri dgn persekitran yang jarang2 ada...
atau pn mmg tidak ada dikawasan urban anda itu.

aku rasa bulan doblas (12) ni mmg musim mengawan bg lalalalaLALAT!
grrr...
kesana kemari lalat, kesitu kesini lalat. kedepan kebelakang lalat.
haish...indahnya sgt dunia dgn lalat ni kan...


semalam USM transkrian mengalamai satu kejutan ketiadaan ayaq..
haaa...hambek! selalu bermegah2 diri bermandi2 lupa diri membazir air sendiri...
nah kau! sekali sumber air itu hilang, meracau kau...
kalau dulu, kt sekolah dah biase, xpe2, atleast ade tangki..tyme kt uitm, xpenah koot, kalo xde air pn aku rase boleh je nk balik umah.. kali ini kt sini, tanpa sebarang notis...uh! ya die hntr notis thru emel student yg mmg jarrang-jarrang dan kaddang-kaddang di buka nye, mmg bagus sesgat laa kan...
last2 setelah berjam2 berlelas2...eee...mandi kt dewan kuliah yaw...awal pagi koo...hmm...pon boleyh!..asalkan mandi..

semalam tyme test pulok, uh! penuh dgn lalat kt dewan exam baru tu...ya, mmg kehadirannya ganda 2..
mmg musim die mengawan...dan ketiadaan air yg menybabkan bau2 budak budak dan budak budak serta budak budak yg tidak dapat mandi itu menjadi tarikan pelancong lalat!
sehinggakan nk jawab test environment koot..dapat konsert free tgok lalat2 buat dancing2 kt depan kt atas kertas aku...hoy!! kau, mntg2 musim kau sekarang, berjimba sakan kau ye...
yang aku sedang menjawab soalan pulok dah macam penari tradisional pulok, berzapin bagai nak menghalau lalat tu tadi...haishh,,...utung boleh buat show ngn lalat tyme jawab test...
last2, tarian zapin aku perform! test environment aku hancur luluh!

ok, selamat menikmati hujung minggu anda dgn ceria...senyum lebar2...sbb kt kepala penuh dgn kerja2 yg naaaallllaaaa banyak!

almaklumlah, dh nk hbs exam ni kan...semua lectrr tergila2 kan student...uh! masing2 nak uji student...alahai, dr, saya dtg kelas dr, tp cume ilmu tu lmbt skit sampai...jam la tu koot...

ok..(berapa kali ok daa!) yeah! dapat tawaran berlakon drama berbabak dari produksi dari hong kong! eh silap, dari king kong! haha... skg i dah berlakon Chinawood ye.. tggu saja drama berbabak2 tu dalam TV10, 14 dec, 2-5 petang...drama 3 jam! haha...haktui!

p/s : nk balik boleh?! tak.... ok!

entry kedua hari jumaat yg mulia ini...dgn bebelan TERBAEK DARI AKU!!! hahaha...naseb kau laa blog dapat tuan cm haku!!!

3 comments:

Taib.I.Mfahid said...

yea mandi2!!!!

faeizen said...

hahahhaha...gelak guling2 aku baca blog ko..tarian zapin tu penting..=P

Aidil Salleh said...

yea!! mandi tu yg penting...

haha...mmg,rase cm dh geng ngn lalat2 tu dancing2...haha