Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Thursday, January 12, 2012

Review je

salam.

haaa...sampai jugak aku ke hari ini ye...12 januari 2012...
ala, apa nk dikhabarkan semua sudah tersebar...

habis sudah exam sem ni...
habis sudah sem 5...
habis sudah sudah2 laa...
 
so, harus laa ade review..yang lahir tulus dari hati yang aku fikir yang aku rasa..

EKC361 - Process Control
ok...paper ni aku byk tmpt kosong n byk yg tak siap...
entah...semua aku jawab setgh2 je...
seb baek ade bonus mark utk soalan distribution, soalan ni je koot yg aku paham...
yg lain...hmm..ampun maaf!

EKC375 - Environmental Engineering
adoi! apa yg aku aim dan bace serta hayati, lagsung x masuk...
punye laa banyak silibus die..
mmg xdapek laa nk hapal semuaa kan...ok
da worst paper! ampun2 maaf2

EKC314 - Transport Phenomena
hmm...paling kecewa, soalan nk ckp susah susah, nk ckp senang mmg tak la kan..
tapi soalan die familiar...tp aku buat mcm alaaaahaii...truk bebeno..
ampun maap dipinta la dr ye...saya dh try my very best ok!

EKC336 - Chemical Reaction
haa...paper ni lagi la...mood nk study mmg dh hilang laa sbb paper last kan...so mcm ala2 je la...
dan2 kuar soalan, mmg kaw2...baek punye...mmg gangster hbs la...
tp xpe, hentam je...mmg salah byk...tp hati dn perasaan tu dh xde..so salah btol, kosong penuh pn...ade aaku kesaah! aku dh buat kooot...ampun maaf lagi dan lagi laa...

LAC100 n LSP404
mandarin ooook laa...paper yg aim A ok! inshaAllah...walaupon ade salah n cacat cela kt part2 yg x sepatutnye salah...xpe la...aku study sungguh2 koot..
BI as usual laa kan bi aku cmne...ok laa jugak...smpt laa mengoreng ape semua...comprehension soalan nth pape, x paham aku...biar je laaa...ampun2...

skg..masa utk BERTAWAKAL!!! yihaaa...semoga apa yang dr2 tu tanda paper aku...ade sinar kesimpatian utk memberi markah2 kasihan kat diriku ini...hehe...
berdoa dan terus berdoa...


OK!!!! settle review...
next post pasal isa n adib! hahaha...siap korg!!! penculik..

so, mengharap deanlist mmg mghrp laa kan...spe yg xnak, tp tgok cara aku menjawab...alahai...dean pn xnk kt aku....yeyeno aku nk kt die kannn....xpe, usaha itu penting!!!
kita merancang, Tuhan yang menentukan...

apa yang penting aku dah buat
senyum je bila kuar dewan utk last paper td! sbb nafsu nk bad mood ke, nk stress ke, aku dh ikat sekali ngn paper chemical tu...tu yg dr leo cm hangin je tyme kutip paper td...itu dri aku laa tu...hehe...

dah2...masa utk mengemas...kemas alahai kemas...
xtau nk balik ble..buku2 apakah...humban dalam kotak!

terima ksih kerajaan kerana Bauncar Buku 1 Malaysia...really appreaciate it!! thnx a lot!!

2 comments:

norfaeizen said...

mmg pasrah je kan..hehe
doa byk2..usaha dah..skrg tawakal je kan...=) inshaAllah Allah dgr. bersangka baik je dgn Dia.
happy holiday !

Aidil Salleh said...

yeah...
meh pasrah sme2 meh..haha..
segala yg ditetapkan ade hikmah kan..

happy holiday!!