Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Monday, November 22, 2010

firework

salam

haha...title je sme...lirik lain2...xde kaitan ng entry ni pun...

entry lepas gian...boleh?
tengok, siap ade firework sebagai background entry ni...
ha...korg sah2 dh tau...
haruslah namanya FREEDOM...

setelah berbulan2 ku perah keringat 
tamat sudah semester 3 ku ini...
eleh...sekejap je kan...

so, entry-lepas-gian ni sah2 bosan gile...
aku xde bende nk habaq pe...
skg mase utk berehat...
 
sikit pasal exam aku kali ni...
FLUID FLOW - byk bende aku xsure, hentam je..byk gk kosong2..Dr isikan la ye..
ENERGY BALANCE - haha..paper paling dahsyat..kantoi habis...mesti Dr tu senang nk tanda paper aku kn..
ENGLISH - macam biasa la..dari darjah 1 sampai laa ni sme je...hentam je la...aku paham, lecturer x paham tgk kamus ye..hehe
BIOTECH - wowo...paper ni lagi...senyum je Dr tanda...haha...senyum penuh makna...
MASS TRANSFER - paper last, sah2 mode study makin hilang..pengawas dh kutip, aku masih kira lagi..haha...last2..xsiap jugak..hambek!

so...sekarang...
DOA berterusan atas segala USAHA kite, IKHTIAR dan BERTAWAKAL atas ape yg telah dilakukan...camtu laa gamaknya kan..KATA KAU!


buku2 akan dihumban ke kotak...
utk tatapan para junior dimasa hadapan...
k, salam

p/s : tengok klip video kety pery firework...dhsyat... ngee!

5 comments:

mabk.abubakar said...

Hampeh tul! Aku siap promote tu ajak visitor aku lawat blog ko.. hehehe..

ADEEYA said...

Lagu kety pery - firework sangat best okay :D

ADEEYA said...

Lagu kety pery - firework sangat best okay :D

faeizen said...

ENERGY BALANCE~~huhu..akupun seram dgn subjek ni...harap2 jgn bwh B+...
mmm..:(

cik zaza said...

mass transfer aku pun macam hampeh!*ttbe
huhu..