Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Friday, March 23, 2012

sejak itu

salam

sejak dua menjak ni kan...
sejak JPA  masuk sbnrnya...
asyik makan besar je...
hish!
ni semua gara2 nafsu makan yang membuak2 b4 JPA masuk..
lagi2 tyme dinner!
dinner which is makan malam!
makan!!! malam!!! perut?! eh...ok2
selagi boleh makan kite makan..kan...
tapi dah rase cm truk sgt lak kerap mkn besar ni..
xde laa besar mana...
besar yg lbh RM10 la...sebb slalu dinner kt kafe..3.50++ je...
kne kawal skit aidil oi!!!
setakat ni semua yg aku nk rasa, nk try semua dh dpt la...
SETAKAT ni! kalo lepas ni ak tak tau la kan...
ade jugak extra2 new place yg awesome yg baru je menjengah!




Noodle Station...sedap!!!! *ni gara2 'si bulat' yg post gmbr die tgh mkn kt sni la...trus mngidam! haha
Tutti Frutti...lerrr!! 1st tyme xreti bajet lagi kot..tu yg xpuas, 2nd tyme mybe!! hehe
haha..itu je yg nk rasa...
tempat baru try...
LIBRA, kt pekaka je kooot...dekat2 pn ade food yg awesome tahu! sedap n murah!
DePauh Garden, kt Perda...Nice! tmpt yg best...cume, kne pndai pilih food...nasi2 goreng out! BURGER n TOMYAM!! TERBAEK!!!!

walaupn itu baru 4...tp yg lain2, mcm pizza, mcD semua tu xkre lagi..
haishh.......
kene berjimat...tapi tang makan cmne nk jimat?!!! grr..

lepas ni kne kurangkan skit permakanan yg overdose!
Maggi jew...

Berat ak maintain je tang tu jugak...exceed 0.5kg dri max ideal weight...means skg STILL overweight la kan..HAHA
tapi segala lemak yg ade dalam perut ni, xtau la kan...
sbnrnya malas nk fikir pasal ni...sbb kalo kite fikir sgt, lagi stress, lagi makan kan...
haaaaa...
so, makan n makan selagi sihat dan selagi mampu...

ade gak org suggest HERBALIFE!!
seriusly sgt berminat! melihat kepada testimoni org tuu kan...ala org tuu...HAHA
tapi harga die yg tak mengizinkan...
takkan aku fikir aku je kan...family aku cmne pulak...
aku ye ye laa makan herbalife beratus2...nk sihat sgt la...
tapi kesihatan family aku sapa lak nk jage...
so, tyme aku keje nnt myb next yr ke...haaa...boleh laa aku try...
bile dh ade permanent monthly income..inshaAllah..

sekali mengarang tak hengat dunia...
baik tulis puisi dari merepek cmni!
Puisi2 itu mempunyai maksud yang aku sendiri tahu..
yang aku sendiri alami..samada kt diri aku or kt org lain dari pemandangan aku!
nk ditelan mati mak, nk diluah mati bapak! *btol ke peribahasa tu
lebih kurg a...yg bermaksud mcm serba salah kalo kite nk wat satu decision...
kalo kit terus terang kan, lain lak jadi...kalo kite simpan kang...merana diri...
baek tulis kt satu tmpt yg hanya ak je yg paham! sudahlah..ngehee...

ok! panjang beno sembang nye....
meh minum air 3 LITER meh...HAHA

2 comments:

shinoda said...

org tu kann..ala org tu..hak3..sekeh kang! :p

Aidil Salleh said...

haha...LARIK!!!! *trn kalori HAHA