Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Sunday, January 1, 2012

selamat tahun jadi 2012

salam 2012.

ingin ku susun sepuluh jari kaki terkepit2, sepuluh jari tangan tersusun rapi2 memohon sejuta kemaafan andai aku banyak membuat salah dan silap sepanjang tahun 2011...ok...ucapan tahun baru mcm raya!

so, permulaan yang agak baik bagi aku di tahun 2012 ini...dengan peperiksaan yang wowowow! bagus utk semua mnguji tahap ilmu didada, dikepala dan dibhgn2 mana2 je yg ade ilmu...ya, permulaan yang ilmiah inshaAllah sepanjang tahun ni akan jadi tahun Ilmiah...inshaAllah...

sepanjang tahun 2011.

tahun yang aku anggap tahun terbaek dalam hidup aku.
sebab aku banyak buat bende2 baru, bende2 pelik, bende2 best, bende2 masyuk, bende2 yg xde la bnde mane pn...tp best la..
sebab tersangat banyak yg first tyme aku buat, first tyme aku join...
yeah!!

hope 2012 akan ku lalui dengan sesuatu yang banyak lagi bnde baru supaya pengalaman itu akan menjadikan aku lebih terbaek...

susah dan senang itu akan kulalui dengan bijak...akan kuhadapi dengan tenang dan tabah..

aku mmg tak letakkan apa2 azam dalam diri sbb bile masuk bulan 2 je, lupa apa azam thn baru tu..HAHA...tp, sentiasa akan fikir mcm mana nak menjadikan tahun itu tahun terbaek dengan memastikan hari2 yang dilalui dilakukan dengan terbaek...enjoy ur life! everyday is a new day..

dalam kita leka mengejar duniawi, sedarkah kita tahun ni tahun yang diuar2kan berlakunya pengakhirannya...tapi siapa la yg tahu kan..hanya Yg Esa je Yg Maha Tahu, tp apa salahnya kalau tahun ni kita jadikan platform utk kita berubah, sedikit2 demi sedikit.. andai ini tahun terakhir, atleast kita sudah menjadi seorg yang terbaek, tp andai masih ada lagi tahun mendatang, atleast kita sudah ada perubahan yang harus dikekal dan ditingkatkan...inshaAllah...sama-sama lah kita...saling igt mengingat sesama sendiri..


Muhammad Aqil bin Mohd Salleh

31 dec 2011 genap setahun!!!! waaa....sudah setahun die hidup dimuka bumi ini, yang pada awalnye mencetuskan keterkejutan yang amat dahsyat disegenap kawasan...huhu.
alhamdulillah die ditatang dengan penuh kasih sayang dari mak ayah abang dan kakak2 nya...eerrr
setakat ni die baru tau duduk, dan sekarang dalam proses tumbuh gigi sampai demam2, dan sudah berdiri2 sikit2...
kt umah celebrate bday die, aku kt sini...alahai...xdapek nak celebrate...
takpa, abang sentiasa doakan aqil menjadi seorg yang terbaek! lebih baek dan lebih bagus dari abang!  *wahh, abg ..HAHA...


F

bertahun2 dah kita berkawan.
tahun 2011 laa tahun yang best, sbb kita jumpa! haha..
thnx to cuti 4 bulan tu, kerna itu kita dapat ketemu..huhu..
hope ditahun ke5 persahabatan kita akan trus berkekalan...
thnx alot for everything!!! 
walau persahabatan kita sangat pelik..tp kita sentiasa berhubung..
jarang jumpa, tak pernah call, tapi kita selalu meseg2..
sebab, yang berhubungan bukan perilaku, bukan muka, bukan suara, tapi HATI!
hehe...ok ni drama episod terakhir tentang Dhil ye..

ok..

SELAMAT TAHUN JADI 2012!!!

process control, environment management, technical english, mandarin language, transport phenomena, chemical reaction!! uolls make my january daebakk!!!!

5 comments:

norfaeizen said...

slmt tahun baru.
semoga segala kesilapan kita dijadikan tauladan dan semua tu dugaan dr Allah nak uji semua hambaNya yg Dia syg...
hari kiamat akan dtg bila semua org tak terduga. doakan aku n kita semua selalu ing pd Dia. sbb asal kita sama. dari tanah. dan kpd tanah juga kita kembali. inshaallah. gudluck FINAL ! =)

Aidil Salleh said...

selamat dan selamat serta selamat...

inshaAllah sama2 berusaha sentiasa kearah DIA...thnx...

good luck jugak!!! wat yg terbaek..tp bukan macam biase, biar LUAR BIASE!!!

Acik said...

semoga 2012 membawa bahagia dan lebih baik drp 2011. Amin!

iPai said...

selamat tahun baru .. buat yg terbaik setiap masa k ...

Saya paling SUKA Process Control !! hehe

Aidil Salleh said...

acik : selamat dan selamat!!! inshaAllah kebahagian akan dtg 2012 ini...

ipai :inshaAllah sentiasa mencuba buat yg terbaek...
process control TERBAEK!!! haha