Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Friday, August 6, 2010

salam persahabatan

ha..baru bley update...
ok..agak terlewat kot..xpe..yg pntg masih dlm mood tu..
kn3...
SALAM PERSAHABATAN
special dedicate utk korang2 yg pernah jadi klasmate, skulmate, universitymate, n mate2 ape2 la kn...utk korg2 yg singgah blog aku n follow pun dikire gk secara automatik sebagai kenalan..huhu...

TADIKA KEMAS TMN MERU 3 [1996]
SEK KEB SG BINJAI MERU KLANG [1997-2002]
SEK REN AGAMA MERU KLANG [1997-2002]
SEK MEN SAINS SELANGOR, KUALA LUMPUR [2003-2007]
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (UITM) SHAH ALAM [2008-2009] 
- asasi kejuruteraan
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA (USM) TRANSKRIAN P.PINANG [2009-2013] 
- ijazah sarjana muda kejuruteraan kimia

koleksi gmbr...xde sgt la...byk kt FB la...
ape2 pun krg mmg TERBAEK!!

sat2...aku rase, aku tau pasal frenship day ni tyme kt sek men tu je...
sbb tyme aku kt sek ren or kt u nie ke
mmg xde laaa aku dgr org wish segala bagai kn
tp memory frenship day 2003-2007 adalah yg terbaek
dulu tyme kecik2 ni xde phone lagi...
aku la...org laen dh ade kot..
tp kad2 tu..macam2 ado...
macam2 kaler...
mmg gedik gle a tyme nie..haha...
yg ade geng2 mmg wat special skit laaa kn utk geng2 dorg tu..
haha...
sgt lawak ble diingatkn balik...


SALAM PERSAHABATAN

2 comments:

mahira oya said...

salam...

MadToadDoughLogy said...

Tadika Gan Montessori (1994)
Taska abim kg Pandan (1995-1996)
Sek Kebangasaan Pandan Jaya (1997-2002)
Sekolah menengah sAins selangor (2003-2007)
Kolej matrikulasi perak (2008)
Kolej teknologi timur, sepang (2008)
Universitas Kristen Krida wacana (2009-2014)
' insyaAllah!