Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Wednesday, March 2, 2011

dunia kian berubah perubahan melingkari

salam 1 Malaysia.
haha...skema giler dowh...tp bgs la...semangat tu kne ade...ye dok?
tajuk kerja SHE aku polarisasi: adakah berpunca dari sekolah?
ini la yg kite impikan...bukan polarisasi yg kite harapkan...

ha..kalo korg rase korg ade idea...sila berikan komen eh...
jap, paham ke polarisasi tu hape? ok nk aku terangkan jugak
polarisasi tu macam kelompok2 la...kalo kt kelas kn, mesti korg prasan, melayu dok ngn melayu, cian dok ngn cina, india dok ngn india...kan3...perasan x? ha itu laa contoh polarisasi...
korg rase itu berpunca dari sekolah ke? ye la..kan ade sekolah jenis kebangsaang cina n india...n ade sekolah kebangsaan jugak...
kenapa parents korg n diorg hntr anak2 nye kt sekolah jenis keb cina or india...kenapa x kt sekolah kebangsaan je...dan sebalik nye...fikir2kan ek...terima kasih
yeh! i'm very busy...what cn i say, better keep it silence n do work!!

ok, itu bukan topik sebenrnya..ceciter ceciter ceciter...
dgr laah ye, teman nk ghoyak kisoh benor ni..
 setiap kali aku bz.aku gtau korg kan...
sah2 bosan gile
tp aku tetap nk gtau yg aku MMG SGT BUSY
so, bile aku review lagi blog ni 5- 10 thn akan dtg...kalo ade...boleh laa aku tau bile mase dan ketikan nye hidup aku enjoy ngn kawan, n bzz ngn keje2..kan2...so dis is mmg blog TERBAEK DARI AIDIL

minggu ni aku xtau kenapa aku rase cm bz...mmg pon
kdg2 mase aku hbs bukan dgn study..ngn keje...
ituu ok laa...tp kadg2 keje pon xsiap...ape aku wat!
beron9...itu laa mase2 aku yg hilang...
even NOW..i'm writing dis foolish entry,wasting my golden time just to share to all of u
haha..xde spe nk bace laa aidil oii...ko kecoh lak kan...HAHA
hari ni dah rabu..dah pukol 2 pagi pon...
rabu malam ade meeting chemical nyte...aku yg wat meeting ni...meeting last b4 hari rehersal...
hope semua ok!
jumaat ade lak test math, 5 chapter koot kt dalam buku tu...
n, until now aku x bukak lagi buku tu...
jumaat gak kne hntr kerja SHE berkumpulan tu...
part aku xsiap lagi...tp yg lain sibok dok bg kt aku srh aku bace, n edit...
hey! my BM is sooo TERBAEK...kan! mata juling tgn kt dada laaa...
dh2 bg2 kat aku tu..last2 spe nk compile? aku gak kan nnt...
hey, tugasan korg aku yg bg..kalo x aku yg decide, smpai jumaat tu pon korg xdecide kan...
hey, proposal tu aku yg siapkan tau..walaupon ade yg buat tble of content...thnx jugak la..
xkn semua bg aku wat...
n isnin next week is da CHEMICAL NIGHT 2011...
aku pengarah pojek nye..sah2 laa pusing gile bile dh nk dkat2 ni kan
rabu malam meeting, sabtu pagi rehersal....dats it!
hope semua berjalan lancar...
aku stress korg stress...aku xkan marah kalo aku x dimarah...
tp kalo aku mengarah, n korang marah...kenapa x korg yg jadi pengarah!
seriusly aku x hingin jadi pengarah la...tp atas dasar kepercayaan..aku try tggungjawab..
finally, aku bersyukur sgt...semua pembantu n AJK, korg mmg yg TERBAEK penah ade....
brilliant idea with great effort for da sake of our GRAND DINNER!
lets us break da history! make a difference! show our batch is da best ORGANISER ever...
yeah!!! meh jerit sme2 meh...YEAH!!!!!
nmpak! terang lagi bersuluh...hanya yg berdisipln layak jadi MPP USM...dah kalo urus masa pon biol, urus jadual haprak...urus diri loklak...cmne nk jadi MPP...so, better give it to another person if u think u not good into it! but, u still cn try rite? u try to challenge urself, at da same time, u need to give a good service to othr students...such a pity if u take it, but u really not responsible to it!

disebbkan hal2 cmni pon aku dh rase bz n kdg2 terbeban...
aku rase inilah HIKMAH aku tolak jawatan MPP...sorry fathul, aku bukan PILIHAN yg tepat utk ganti ko!
syukur Ya Allah, Kau berikan aku kekuatan utk hadapi kesibukan ini...

p/s : aku tak mampu tunjuk!

3 comments:

Dda Ly said...

erm...susah nak komen nih...huhu

meh ke rumah,
~happy birthday damia~
keep in touch ye..♥♥♥

isaaimanmohamadkasim said...

ala! apsal kau pegi tolak tawaran MPP? kalau tak aku dah boleh ready-ready dah tunggu kat melben airport. pegi mintak balik jawatan tu. sekarang jugak!

Aidil Salleh said...

Dda Ly - no comment is enough...hehe..jwpn artis...

isa - dh terlmbt..dah sebulan dah aku tolak twrn tu..yg dh jadi MPP ni pon dh senang lenang bhagia dah..HAHA...mmg xde rezeki lagi laa nk ke aussie tu..sobs