Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Sunday, July 31, 2011

nafsu

salam.

-operasi makan-
hari ni aku keje morning...9.30am - 6.30pm.
yg best giler hari ni sbb kitorg byk hbs kan mase dgn ngap ngap n ngap.
haha..
pose kan nk dekat...so lunaskan segala impian segala yang terpendam.
mne x nye.
kedai baju aku btol2 sebelah pasaraya tesco tu.paling dekat ngn kauter byrn tu laa mksd aku.
so nk makan ape ke, masuk je tesco, beli then makan..
pastu tesco ni dah la kerap wat promotion...ade saje promotion nye, bli 1 percume 1 laa...
so tyme pose nnt mesti a kne kawal skit kan.
adoyai..
takpe. dh bertahun2 pose ok je kan..
ye a..ni kan first tyme keje tyme pose...so penat x penat tu kne get ready a cmne die nye rase dijiwa..ayat x beragak.
so, esok kne lunaskan lagi segala ape yang terpendam.ape lagi ek.
td dh makan aiskrim ngn roti...seb baek customer xramai sgt tyme kitorg makan..aftr hbs je...trus ramai..seperti menghormati xtvt kitrog..haha...ye la..kalo ade manager tu, mane boleh kitorg mengular sesuke hati kan...ngeh3...
makin lame makin byk memori yg akan ku kenang smpai bile di tmpt keje pertama aku ni..haishh...
xtau a cmne malam raya nnt.which is my last day keje...sobs..
rase nk makan macam2, tp gajinye xde lagi...how???

eh2, seb baek jadual aku mmg balik petang.after isyak td, my jiran wat makan2 laa pulok...sempena beday husband die n b4 puase ni kan...makan makan makan...sodap laa kalo free kan..thnx mak zah!

sekadar ilustrasi...kekenyangan dan nikmatnye mungkin sama..uhuuu

p/s : JM Nasi Beriyani baru je bukak kt TESCO SETIA ALAM...arghh...terase cm nk rase..kau tunggu aku gaji...akan ku terjah tatkala berbuka nnt...Nafsu!

3 comments:

NURI said...

ouh...ko keje dlm bgunan tesco ea?

Aidil Salleh said...

ha a...tp bukan dalam tesco...tp kalo tesco ade promotion ke ae, kitorg tgok dulu...haha...kdg2 siap promote kt umah..ngeh3

NURI said...

mmg byk promotion..aku yg cashier ni pun tergoda siap hafal dah ape yg murah. haha...nnt ade tesco baru bukak kt area selangor kot.