Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Monday, July 4, 2011

perut aku?!

Salam

haha...dok umah 4 bulan kooot....
tp kan aku keje...
mmg laa..tp tyme keje?



ngeh3...nk cer skit...
hari2 aku keje...xtentu la..
kdg2 full (9.30am-10.30pm), kdg2 morning (9.30am-6.30pm) n kdg2 noon (1.30pm-10.30pm)...
keje xde laa penat sgt...weekdays x ramai laa sgt...except cukup bulan...weekends tu ramai laa jugak...
so xbrpe penat la...but tyme rehat tetap aku rehat...
TAPI...kalo rehat tyme lunch...aku akan...makan, solat then tido 'jap'...TIDO tu cm perlu...sbb bosan sgt tunggu customer kan kdg2...
then if ade rehat petang, aku akan makan roti ke...then TIDO...perlu jugak!
mne x mmbesar dgn jayanya walaupon keje...lepas makan je tido...kdg2 kalo ngntuk sgt, xde customer n pun aku tido...teruk...pekerja x bertauliah...
but seriusly, it fun laa to work with new environment, new friends...walaupun keje dalam 3 bulan je kooot...
aku akan igt tempat keje ni, mmbr2 kt sini..semua memori...sebb, ni laa 1st tyme in my life keje dgn agak serius demi mencari sesuap nasi duit sampingan tatkala cuti ni kan...
hampir setiap hari mesti ade snap gmbr...wat kenangan...

ttbe aku tulis blog ni kan...HAHA...
sbb, aku baru check kt nuffnang aku...
ttbe dh ade BUFFERED EARNING beb!!! [muka, intonasi, riak wajah batak giler!!! haha]
serius, punye lame aku tggu, entah laa kesan tu xnmpk lagi..sebb die still running kan...
then aku pon dgn jayanya mahu laa kembali mencuri mase berblogging...cepat skit dpat check kan...mne tau duit raya ke kannnn....

so ape lagi...CLICK laaa nuffnang aku...haha...

p/s : sedang mencari masa
p/p/s : reunion? bilakah?


gmbar i'll update soon k, ttbe x bley bluetooth lak..

4 comments:

iPai said...

wah update sebab BE je .. uhuhuh

iPai said...

tahniah le ... uhuh

me suya said...

takkan tu je reson update>?

Aidil Salleh said...

haha..ha a..sbb punye lme tuggu BE ni...dh dapat, xkan ku lepas kan...haha...

lagipun, nmpk B baru ade rase nk bergerak skit walaupun bz n penat...ngee...