Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Thursday, July 29, 2010

rumah bujang

title xbley bla la...
haha...
juz nk share puisi yang aku terjumpe dari blog PUISI PANTAS PENDEK...
sgt simple...tp cm best je nk bce...[pendpt aku la]
so,bace la..ni laa kunci utk rumah bujang [hati aku] tu...

Nah,
Ini kunci hati saya.
Saya serahkan pada kamu.

Tetapi,
Tak bererti kamu boleh
Keluar masuk sesuka hati

Pintunya rapuh
Hanya boleh buka sekali
Tutup juga sekali.

kamu masuk ya?
Dan jangan cuba keluar lagi :)

3 comments:

MadToadDoughLogy said...

OMG OMG OMG!!!!!
tis is so sweet...simplicity goes brilliantly!!!
i liked!!!!....aku copy past kat blog aku tau...sgt cantik puisi ko!! 5 stars!

terbaek dari aku!!!!! said...

bukan puisi aku lorh...aku pun copy paste ok...haha...kn aku ade bg link tu...nice kn3...amik la...tp title "rumah bujang" tu aku letak sendri la..haha

Liyana Adam said...

huhu..sangat comel lahhh..~