Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Saturday, July 31, 2010

sakit

dh 3 minggu telinga aku ni rase cm dgr x dgr je...
so isnin lepas aku decide g pusak kesihatan...check...
dr. ckp ade wax yg block telinga aku, myb sbb cotton bud yg aku gne tu menolak2 wax tu kedalam...tp dh macam keras...
so, die bg pain killer n minyak zaiton..minyak tu die srh aku drop kn 2 titis kt telinga...rabu kne dtg balik...
lepas aku jumpe dr. je...aku rase makin sakit lak...telinga aku rase berdesing n berdenyut2...sgt sakit...menderita weyhh...
rabu aku dtg...die cuci, tp die ckp still ad wax lagi...degil sungguh wax itu ya..haha...
so die bagi ubat antibiotic n pain killer lagi...next rabu kne dtg lagi...
so every nite mmg aku xbley nk tdo, kt klas pun xbley nk fokus...coz sakit telinga nye ni smpai pening kepala dowh...sakit...kt bilik mmg aku baring je a...tdo...menahan kesakitan...
pagi nie...aku sgt bersyukur...aku dh rase cm ok skit, sbb wax tu dh kluar..so telinga aku dh rase ok laa...cme skg rase cm ade air je...ubat still kne makan laa kn...
ALHAMDULILLAH...thnx spe2 yg mendokan saye...especially AWAK!...thnx alot...

2 comments:

MadToadDoughLogy said...

weh aku pernah jadi camni... dah dua kali...lain kali kalau korek telinga jgn guna cotton bud...pakai besi pengorek utk telinga...mmg sakit letak ubat tu...apa yg ko rasa is exactly apa yg aku rase dulu...ok...glad to hear u get well...take care

terbaek dari aku!!!!! said...

yeke...sgt sakit kn...tu la...lepas ni nk g beli laa pengorek tu...thnx...