Yang Terbaek!!!!

Nuffnang Ads...

Monday, January 24, 2011

cuma fikiran

salam
keje banyak but
still nk menaip ini post gak
boleh ke?
boleh ke dr. jit kang.."sure,pliz add da thermo term as well ok"
boleh ke dr. thye..."can3, post at my matlab homework also"
haiyak!!!!
byk cikadak lak aku ni...

sbnrnye
sje nk mmbuahkan fikiran aku dan korg
mood : cintan cintun...erk? 
1. L dan P punye rasa hati yg cukup kuat...tp dorg x sekepala...
2. L dan P langsung xde rasa hati...tp sekepala sgt2...
3. L dan P yg tiada rasa hati dan langsung xpunya persamaan...
4. L dan P yg punya rasa hati dan punya byk persamaan...

aku huraikan sikit la...

ok 4, kalo aku tnye sah2 korg pilih yg no 4 ka..sebab itu yg korg harapkan...
sebab korg rase enjoy je wat bnde2 best berdua dgn rasa kasih dijiwa...ee..jiwang lak...
means, korg xyah fikir, kalo ko wat ni, die suke ke x ke...kan? bestnye...
persoalan : mungkinkah bahagia selaamanya?
 
xpun no 2, korg ni 1 kapla, korg wat semua bnde2 best sme2...sebb itu yg korg mmg btul2 suke wat kan...tp korg langsung xpunya rasa antara sesama sendiri...
kdg2, rasa itu kan boleh pupuk walau iye selame mane pon...cth, L dan P berkawan hampir 8 tahun...wat semua bnde sme2...but hati dorg baru rase selepas tahun ke8 itu...walhal dalam mase yg sme, hati mereka pernah pada org lain yg xde persamaan
persoalan : mungkinkah jodoh benar2 utk mereka?
no 3 lak, korg langsung xde perasaan pun, korg pun xde persamaan...tp korg ni berkawan cam biase, cume korg xsekepala...mungkinkah 1 takdir, yg menetukan hati korg bersatu selepas berkawan beberapa lama...hmm...hanya tuhan yg tahu kan...
persoalan : mungkinkah wujud rasa walau tiada persamaan?

no 1, ni akan sukar skit nk lalui nye...korg saling suke...tp korg xpenah sekepala...in term of hobby, or pilih restorn makan ke, pilih mall ke..pepejela...tp, selalunya, once korg dh suke org tu, korg terpkse accept da way he/she is kan...xkesah la korg terpkse wat bende yg korg xsuke wat ke kan...hm...camne nk hadapi bnde2 camni
persoalan : mungkinkah saling melengkapi ini wujud?
aik, aku pening sat...

ok...aku just nk tau
kalo korg nk share la kan...
ape status korg...dan no mne kah hubungan korg...
kalo nk share story pon ok! i like..bg je link..nnt aku TERJAH!!!
hehe...byk sgt bace blog org...macam2 laa aku fikir...haha...

start ngn aku..haha..nk jugak..aku single...so no 0...can? HAHA

p/s : sorry dr. i forget to fulfill your request...hehe...koje x siap2..ko menaip lak kan...haprak nye budak!

10 comments:

Wani said...

woot!! ooo...dah mula nak bercinta yea....hahhaha...

hurm...i'm still single*wah!! mcm tajuk filem!!* and benda ni agak menarik, yg mana bakal terjadi pada kami eh?? hihihi

sama sama kita renungkan, dan selamat beramal!! ^^

ijat said...

hurmmm...oke..
aku masih *&^%..
hahaha..

NURI said...

ijat.
ape yg *&^%.. tu?
mmm...

shinoda said...

L and P??stand 4 linkin park!!oh yeah..haha

status:masih kepunyaan mak bapak aku...so aku no bpe ek??
jiwang jgk rpenye incik aidil ni...hoho

Aidil Salleh said...

oit2...haha...mood jiwang tu mmg ade la...tp ni cume fikiran...aish...

kak wani : haha..xde laa nk bercintun2 cm org2 tu...

ijat : aku tau ko
nuri : hmm...ni pun sme [dats y xde space]

shinoda : eh, mood jiwang aku still x boleh lawa jiwang ko kan....haha...

iPai said...

huu .. no. 1 dan no. 4 ... separuh2 .. hahaha ...

no.4 supaya boleh sepakat ..

no. 1 supaya boleh ngada .. hahah

Aidil Salleh said...

huhu...org berpengalaman dh bg jwapan dah...gud3..

boleh ngada2 tu cm best je kan...hmm..btol gk ek...

+akufobia+ said...

mencari persamaan.hee.

balqish jaffri said...

5. tak payah nak pkir2 sbb kalau tnye L dia salahkan P
vice versa

masuk topik x?

光 HIKARI said...

8765...
hukhuk...
ye shinoda... linkin park rock..
oh yeah!!